MINSTRAL Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Witam oto moj najnowsze dzieło niejaki Tiger Late od Italerki w 1:35.Mam go zabrać do Żywca w klasie otwartej ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Witam,całkiem fajny modelik,życzę sukcesów w Żywcu-sam bym pojechał ,ale nie moge ,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Podoba mi sie.........ale jesli chcesz wziasc go do Zywca to bym pociągal suchym pędzlem czarna, po gąsnienicach na wiezy i od wewnatrz klape silnika, ten kolor rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 jak dla mnie to on jest swietnie zrobiony.GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 7 Maja 2006 Share Napisano 7 Maja 2006 jak dla mnie to on jest swietnie zrobiony.GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi