Browarek90 Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 A z czego to narzędzie wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibon87 Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2016 zrobiłem krążek z plexi do niego przykleiłem fragment gąbki polerskiej samochodowej średniej twardosci nastepnie przykleilem gwoźdź wkładasz w dremla i polerujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysieku Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Jak dla mnie bomba. Lakier wyszedł super, reszta oprócz wnętrza również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Ładny kolor jak i połysk, mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibon87 Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2016 zapraszam do galerii viewtopic.php?f=73&t=54544 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Bardzo fajny kolor i efekt połysku. Az przejrzę cały temat ( z reszta nie tylko ten) przed rozpoczęciem budowy pierwszego modelu samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi