Kamiloss Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Wyrzutni rakietowej nie widziałem wśród warsztatów więc czas to zmienić. A to wszystko za sprawą mojego modelu w skali 1:48, który z nazwy dedykowany był samemu Saddamowi. Więc jak? Lato jest? Jest. Jak wakacje to tylko w lato. A fajerwerki to taki bonus . Póki co to myślę nad wyborem kolorów i opcji czyściocha z defilady bądź utytłanego z frontu. Inbox poniżej wkrótce ruszam do prac nad modelem. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Ciekawy temat. kibicuję. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 W środku jest bardzo przytulnie. Znalazłem zdjęcia w internecie i już wiem jak pomaluje srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Ambitny projekt Trochę dziwne że całe nadwozie jest w jednej wyprasce... w dodatku przy takiej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Trochę dziwne że całe nadwozie jest w jednej wyprasce... w dodatku przy takiej skali Bo sam model to straszna "kaszana" i jedynie ogromnym nakładem pracy i własnych dodatków można go jakoś upodobnić do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 Bedzie bez dodatkow. Jedynie go troche ubrudze na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 22 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2016 Póki co pracuje nad srodkiem. A w środku tylko te dwa elementy. Przyłożone na sucho. Niestety zanim wszystko zmontuje. Nadwozie i srodek musze pomalowac. A na koncu wkleic szyby i siedzenia aby nie musiec szyb maskowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 26 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2016 Siedzenia jeszcze do poprawki i trzeba wkleic "stery" Środek prysnalem. Chyba bede jedna jamke skurczowa usuwał ktora widać z okna reszta zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Troche podzialalem z kabinkami Niebieska nakladka i troche clearfixa aby zimitowac szkielka I po poprawkach. Jeszcze drazek i kierownica i wnetrze bedzie gotowe nie liczac szybek ktore beda na samym koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi