radziki888 Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Witam, Przedstawiam sklejony model Panzer III od Revell'a. Model w mojej interpretacji malowania spod Kurska. Model sklejało się bez większych problemów. Poza nawiercaniem luf, pocienianiem i gięciem błotników nic więcej nie dodawałem. Do prowizorycznej podstawki użyłem ludzików od Zvezdy oraz fragmentu leciwego aczkolwiek dla mnie bardzo sentymentalnego zestawu Matchboxa Sd.Kfz 232. Życzę miłego oglądania. Na początek kilka zdjęć ogółu: Kilka zbliżeń: MADE IN... Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Oporzadzenie na figurach skopane, choc mundurowo nizle Ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziki888 Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 W zestawach zvezdy w 1/72 masz tylko box'arta i to co sam wiesz/znajdziesz. Figurkami zajmuję się tylko jako dodatkiem do modelu ale mimo to wydawało mi się, że prawidłowo odwzorowałem figurantów :-( Chętnie wysłucham co skopałem, żeby poprawić się na przyszłość. Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Model fajny, figurki też (poza powyższymi uwagami odnośnie ekwipunku) Ale podstawka, a zwłaszcza ten murek... dużo słabiej. Ogólnie - podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Model fajny, jednak te ruiny słabe, wyglądają jak ulepione z plasteliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Wybacz, nie znalazlem nigdzie w tytule czy opisie informacji o skali. Jezeli to jest 1/72 to naprawde niezle Ci wyszli ci "elektrycy". Wzor maskujacy nie jest moze jakis sprecyzowany ale smialo wpasowuje sie w tak zwany "rozmyty"i w tej skali jest ok. Nie ok jest oporzadzenie ergo: szelki i pasy sa brazowe, chlebak wyglada na to ze tez, menazka w ogole w kolorze nie pasujacym do niczego. Jezeli potrzebujesz jakichs wzorcow na przyszlosc w tej tematyce daj znaka, cos Ci zaprezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi