Marak Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Jacku i co z tym opisem. Srebrny kolor ma to do siebie, że nie da się go ani wydrukować, ani pokazać na ekranie (brak srebrnych ledów w matrycy). Więc musimy uwierzyć Ci na słowo jakie są wyniki tego testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Lipca 2016 Autor Share Napisano 2 Lipca 2016 Ostatnio mało czasu na prace modelarskie. Właśnie wróciłem z Kielc od Karola J. W sprawie testu: wybrałem pięć podkładów do dalszych badań: - Gravity, - Model Master, - Humbrol, - Tamiya, - ALC. Zbieram materiały, bo będą potrzebne większe ilości farb. Próbki zrobię na pokrywkach z rynienek do kabli 40 x 40 mm. Zostało mi ich sporo, bo rynienki wykorzystałem jako stojaki do farb. I tyle w temacie testu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 3 Lipca 2016 Być może mi umknęło - jakim srebrnym / chromem malowałeś te próbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 ALC-107 Alclad oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibon87 Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 pozwole sobe wrzycic moja probe jesli mozna podklad to czarna baza samochodowa kryta lakierem bezbarwnym 2k HS a na to chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi