Hammett Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Witajcie, kończę właśnie JU 87 G2. Mam maly dylemat odnośnie koloru luf w gunpodach. Na większości zdjęć wydają się po prostu czarne, ale zastanawiam się czy nie polecieć ich kolorem metalgun. Jakie one właściwie powinny być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Stal w oksydzie, a w przełożeniu na modelarski gunmetal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2016 Stal w oksydzie, a w przełożeniu na modelarski gunmetal. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Tak mi się coś właśnie wydawało. Znaczy się nie jest że mną tak źle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2016 Przepraszam za głupie pytanie ale czy Mr.Hobby -H028 28 Metal Black (Metallic) to jest gun metall? Pytam bo wyskoczyło mi na pierwszej pozycji pewnego sklepu internetowego i zglupialem. Pokazało też Mr.Hobby -H018 18 Steel (Metallic), która aktualnie posiadam. Pomóżcie proszę mnie ulomnemu jaka konkretnie farbę dobrać. Maluje głównie akrylami (Tamiya i Mr.Hobby). Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi