subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Jest to chyba jedna z najwiekszych wyscigowek, jakie jezdzily po Europie. Prawdziwy tramwaj na torze wyscigowym. I byla to pierwsza profesjonalna wyscigowka z zamontowanym w ukladzie wylotowym katalizatorem spalin. Samochody "krecily" niezle wyniki w czempionacie. Model jest wyprodukowany przez firme Tamiya, w skali 1/24. Jest bardzo dokladnie odwzorowany, z zachowaniem roznych katow nachylenia zawieszenia poszczegolnych kol pojazdu!! Pomalowany zostal, tradycyjnie juz w bialych modelach, farbka ts-46 Tamiyi. Felgi zostaly pokryte rewelacyjna farba akrylowa Tamiyi - gun metal. Kalkomanie ukladaja sie wrecz idealnie. Model nie jest juz produkowany, jednak udalo mi sie go wylicytowac na jednej z internetowych aukcji modelarskich. Za kilka dni pokaze, jak wyszlo mi kolejne Volvo, tez wyscigowa 850 z BTCC, ale w sedanie . Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Staaary ukłony za zdobycie tegoż modelu , model prezentuje się okazale, jest piękny , powiedz mi tylko jedno, gun metal na felgach położyłeś pod jaki podkład? Biały , szary czy może czarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Jest to chyba jedna z najwiekszych wyscigowek, jakie jezdzily po Europie. Prawdziwy tramwaj na torze wyscigowym. I byla to pierwsza profesjonalna wyscigowka z zamontowanym w ukladzie wylotowym, katalizatorem spalin. Samochody "krecily" niezle wyniki w czempionacie. Model jest wyprodukowany prze firme Tamiya, w skali 1/24. Jest bardzo dokladnie odwzorowany, z zachowaniem roznych katow nachylenia zawieszenia poszczegolnych kol pojadu!! Pomalowany zostal, tradycyjnie juz w bialych modelach, farbka ts-46 Tamiyi. Felgi zostaly pokryte rewelacyjna farba akrylowa Tamiyi - gun metal. Kalkomanie ukladaja sie wrecz idealnie. Model nie jest juz produkowany, jednak udalo mi sie go wylicytowac na jednej z internetowych aukcji modelarskich. Za kilka dni pokaze, jak wyszlo mi kolejne Volvo, tez wyscigowa 850 z BTCC, ale w sedanie . Noooo, piekne. Też takiego kiedyś skleiłem, ale się nie umywa do Twojego wykonania. Głównie ze względu na to, że nie korzystałem wtedy z płynów do kalkomanii. Tutaj link do wersji cywilnej tego auta sklejonej przeze mnie viewtopic.php?t=3177 Na dwóch ostatnich fotkach razem z wersją BTCC. Takiego sedana też był chętnie łyknął..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 Staaary ukłony za zdobycie tegoż modelu , model prezentuje się okazale, jest piękny , powiedz mi tylko jedno, gun metal na felgach położyłeś pod jaki podkład? Biały , szary czy może czarny ? Akurat nie ma zadnego podkladu, bo sie mi skonczyl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 Też takiego kiedyś skleiłem, ale się nie umywa do Twojego wykonania. No bez przesady. Wygladaja fajnie!! I sa dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi