Melnikov Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Witam. Następny model mogę uznać za skończony. Sklejało się przyjemnie i bez problemów. Szpachle musiałem dać tylko w dosłownie trzech, czterech ledwo widocznych śladach po wypychaczach ;) Malowany Tamiyą i Vallejo. Przez sidolux model bardzo ściemniał i zatarła się różnica między kolorem piaskowym i szarym. Ale chyba wyszło to na dobre. Oczywiście figurka powstaje. Bo akurat przy tym modelu musi być. Tym bardziej, że zostawiłem dla niej miejsce. Od dwóch dni próbuję i próbuję i ciężko mi to idzie. Oglądam na YT poradniki. Chyba jestem beztalenciem ;P Ale może kiedyś w końcu mi się uda ;) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Całkiem zgrabny Ja to bym poszedł za ciosem i dorzucił Rommlowi jakiegoś adiutanta, a i kierowca powinien być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi