skrapikoko Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Mam pytanko.Czy jestem w stanie zrobić Tornado gr1 biorące udział w pustynnej burzy z zestawu revella prosto z pudła,chodzi mi o 03987,czy musialbym kupić zestaw od HB. Z górny dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PabloA Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Zestaw Revella o którym piszesz to Tornado IDS i oferuje tylko jedno opcję malowania dla Luftwaffe z 2008r. Z tego co się orientuję to w zestawie Hobby Boss'a 80355 jest wersja z 1991r. ale z w barwach RSAF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrapikoko Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Dzieki za odpowiedz,właśnie zakupiłem hobby bosa 80353 i kalki z pustynnej burzy także problem rozwiazany.Niebawem warsztat,choć to różowa-piaskowe malowanie mnie troche martwi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts