skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Mam pytanko.Czy jestem w stanie zrobić Tornado gr1 biorące udział w pustynnej burzy z zestawu revella prosto z pudła,chodzi mi o 03987,czy musialbym kupić zestaw od HB. Z górny dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Zestaw Revella o którym piszesz to Tornado IDS i oferuje tylko jedno opcję malowania dla Luftwaffe z 2008r. Z tego co się orientuję to w zestawie Hobby Boss'a 80355 jest wersja z 1991r. ale z w barwach RSAF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrapikoko Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2016 Dzieki za odpowiedz,właśnie zakupiłem hobby bosa 80353 i kalki z pustynnej burzy także problem rozwiazany.Niebawem warsztat,choć to różowa-piaskowe malowanie mnie troche martwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi