Gibon87 Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 przedstawiam ukończona hondzine podczas prac parę przygód mi się przytrafiło ale udało się skończyć jako ze to mój pierwszy model od wielu lat z efektu jestem średnio zadowolony ale jednak miłego oglądanie czekam na uwagi co by babole się nie powtarzaly zdjęcia z prac jak i środek samochodu do obejrzenia w warsztacie viewtopic.php?f=88&t=54330 pozwolę sobie przy okazji przedstawić ostatnie moje testy lakieru z efektem chromu:D żeby było zabawniej po wykonaniu tych zdjęć honda wypadła mi z reki i się trochę rozłożyła masakra:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 Napiszesz coś więcej o tym teście chromu ???? Na fotkach niewiele widać (a szkoda sądząc po warsztacie), więc nie spodziewaj się lawiny uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibon87 Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Tak jak pisałem w pierwszym poście po zrobieniu zdjęć model mi upadl i sie troche rozpadl:/ jak poskladam do kupy to wstawie lepsze foty. Jesli chodzi o chrom to generalnie jak zawsze czarne tło w jak najlepszym polysku a na to lakier efekt chromu ten zamówiłem na próbę ze sklepu z customowymi farbami za kupę siana ale jestem mega zadowolony. W przyszłym tygodniu sypnę cos w skali 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibon87 Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 chondzina poskładana do kupy niestety podczas upadku pękł klosz lampy prawej tylnej (za pierwszym wklejeniem i tak mi nie wyszło to zbyt pięknie a teraz to już w ogóle:/) hmm zdjęcia wchodzą mi średnie podpowiedzcie jak mam ustawic aparat sony dsc wx60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Ładnie wykonany model, kolor i lakier bajera Szkoda tylko wypadku z hondą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi