Hammett Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Witajcie, mam pytanie, mianowicie jak wykonać spiralę na osłonie śmigła w JU 87 G2? Nie chciałbym malować tego ręcznie, bo znając mój talent wyjdzie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 A jaki problem pomalować kołpak na biało, nakleić maskujący pasek taśmy a potem prysnąć zielonym? Tylko taśmę wybierz elastyczną - polecam niebieską 3M, która ładnie się układa i naciąga. U mnie się udało z o wiele gęstszą i trudniejszą spiralą w 1/72 więc i Tobie się uda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2016 Tak się składa że zupełnie przypadkiem mam tę taśmę 3M, także będę walczył. Dzięki za podpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi