KKrauz Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski in box Będzie w barwach Pułku Ułanów Karpackich pozd KKrauz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Znowu to samo - rozjechane skale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Co udało mi się zrobić Jeżeli będzie ktoś montował te elementy z blaszki radze najpierw złożyć całość bez śrub i zawiasów i dopiero skleić. Podwozie fajnie się sklejało jest dosyć szczegółowe. Jako, że wybrałem kalki od ToRo muszę zmienić drzwi, jeżeli robi się pojazd otwarty należy uzupełnić stelaż wewnętrzny. Silnik dorobiłem przewody zapłonowe pozd KKrauz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Krzyś w konkursie !! Super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi