VVitek Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Witam! Chciałbym przedstawić moją pierwszą dioramę. Przedstawia ona brukowana drogę na jakimś odludziu Zdjęcia: i ze świeżo sklejonym Subaru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Hmmm to wygląda jak bajka w TV przesłodzona totalnie... za dużo rzucających się w oczy kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 Nie wszystko musi być szare i nudne :P A tak mam ładną, wiosenną, zieloną trawkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2007 Jak na pierwszy raz, to super Następnym razem będziesz już wiedział, że tu ubrudzić, tam przyciemnić. Ale jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 ta trawa wygląda jak pole porów ciętych kosą nie wiem czy kolega widział kiedyś jak wygląda bruk i brukowana droga.. jaką techniką zostało to wykonane? wydaje mi się, że tej szerokości droga, w dodatku wśród trawy czy pola to raczej powinna być bita.. ewentualnie asfaltowa, a nie brukowa no i jak wyżej pisali.. trochę przesłodzone kolory.. może warto było by się pokusić o jakieś cieniowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 Dlaczego porów?? Co do kolorków to na fotce wyszło to wszystko kapke jaśniej niż jest normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 no porównując źdźbła pora do koła samochodu.. to raczej nie wygląda on na trawę :P jak zrobiłeś ten bruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 23 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2007 z kartonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 No można powiedzieć, że to raczej postawka pod model, winietka. Ale jak na pierwszy raz to całkiem dobrze. Bruk z kartonu nawet nieźle wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Bruk z kartonu nawet nieźle wyszedł. to chyba tylko w Poznaniu bruk na krawędzi ulic jest podniesiony do góry a nie opuszczony niżej środka drogi :] pomysł z wykonaniem niezły, tylko w złej kolejności :] najpierw trzeba było położyć bruk a potem kształtować pobocze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Nie no w Poznaniu jest normalny (chyba) ale jak na pierwszy raz to nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Dla mnie super to wygląda! Może trochę za mocne kolorki, ale tak jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 Jak już wcześniej pisałem, na żywo nie wygląda to tak ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi