kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Wątek spinający jest tutaj. Inbox: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 A ten biały kwadrat to co? …To Eduard FE394, który kupiłem w przypływie letniego wygrzewania. Że niby co będę malował tablice? Lepiej se wkleję. Ale mi przeszło ze względu na przyjęte założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 Skleiłem częściowo kokpit, płytę przednią z magazynkami i miejscem na karabiny, oraz sporą część silnika. Skleiłem prawie cały płat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi