kowal76 Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Zamierzam się zabrać za współczesną pancerkę w skali 1/35, której nigdy nie robiłem. Jakie na początek przygody są najlepsze specyfiki do brudzenia czołgów ?. Jest tego bardzo dużo i już sam nie wiem co zakupić. Na początek planuję zrobić Leoparda 2 A 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Na pewno suche pigmenty, farby, wash... ammo mig/ ak interactive i wiele innych. Najlepiej szukaj czegoś dostępnego w Polsce. Polecam: http://ak-interactive.com/v2/?page_id=23428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Dzięki, już znalazłem zestaw do brudzenia firmy AK dedykowany pojazdom NATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi