subaroman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Model powstal na bazie tamiya, kalkomanie i felgi z Renaissance. Malowanie, tradycyjnie juz, mica blue, produkcji Tamiya. Edytowane 30 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 ładnie...czysto wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Masz talent kolego do tych rajdówek Kolejny bardzo dobry model w Twojej kolekcji. Ale mam pytanie, czy posiadasz jakieś fotki robione w trakcie prac: no wiesz, wnętrze itp? Chętnie bym pooglądał takowe Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 Masz talent kolego do tych rajdówek Kolejny bardzo dobry model w Twojej kolekcji. Ale mam pytanie, czy posiadasz jakieś fotki robione w trakcie prac: no wiesz, wnętrze itp? Chętnie bym pooglądał takowe Pozdrawiam. To sa fotki modeli, ktore maja juz troche czasu i nie posiadam zadnego archiwum z ich budowy, przykro mi. Ale nastepne juz beda relacjonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 bardzo ładnie wykonane subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 wypasione subaru !!!!! perfekcja wykonania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi