UnknownUser Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Chodzi mianowicie o to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Być może takie szablony wystarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 A można to gdzieś w Polsce kupić ? Znalazłem coś takiego ale liczę że można znaleźć taniej http://www.mojehobby.pl/products/Template-ovals-STEEL-tool.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Ja kupiłem w Exito, ale chyba w tej chwili nie mają. Te Eduarda są podobne, tych kształtów jest dużo dostępnych. Obawiam się, że te edkowe są najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi