naosi2 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) Witam Po ciężkich bojach w końcu skończyłem SCANIE. Model sklejałem blisko 5 lat z wieloma długimi przerwami. Jest to mój pierwszy model w którym dokonałem tylu przeróbek (wcześniejsze modele prosto z pudła nawet nie malowane). Podczas budowy popełniłem wiele błędów No ale człowiek się na nich uczy ;) Myślę że jak na pierwszy model budowany od podstaw wyszło w miarę dobrze. Zderzak oraz nadkola są źle spasowane z kabiną, ale niestety tak już musi zostać Na tym się wzorowałem: Foty modelu: Z ładunkiem: Edytowane 31 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Lipca 2016 Zdjęcia rozjaśnij, bo są za ciemne i nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Foty poprawione w miarę możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Jak na pierwszy model to wyszedl bardzo dobrze, no i do tego tyle przerobek... Ja tez mialem wiele problemow ze spasowaniem zderzaka z kabina, to wina kitu, nie modelarza. Przez takie babole dalem sobie spokoj z Italeri i przenioslem sie chwilowo do Emeka, zaczne znowu je sklejac, jak tylko zmienia diametralnie jakosc swoich wyrobow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi