naosi2 Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) Witam Po ciężkich bojach w końcu skończyłem SCANIE. Model sklejałem blisko 5 lat z wieloma długimi przerwami. Jest to mój pierwszy model w którym dokonałem tylu przeróbek (wcześniejsze modele prosto z pudła nawet nie malowane). Podczas budowy popełniłem wiele błędów No ale człowiek się na nich uczy ;) Myślę że jak na pierwszy model budowany od podstaw wyszło w miarę dobrze. Zderzak oraz nadkola są źle spasowane z kabiną, ale niestety tak już musi zostać Na tym się wzorowałem: Foty modelu: Z ładunkiem: Edytowane 31 Lipca 2016 przez Gość Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 31 Lipca 2016 Super Moderator Napisano 31 Lipca 2016 Zdjęcia rozjaśnij, bo są za ciemne i nic nie widać. Cytuj
tomeka6 Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Jak na pierwszy model to wyszedl bardzo dobrze, no i do tego tyle przerobek... Ja tez mialem wiele problemow ze spasowaniem zderzaka z kabina, to wina kitu, nie modelarza. Przez takie babole dalem sobie spokoj z Italeri i przenioslem sie chwilowo do Emeka, zaczne znowu je sklejac, jak tylko zmienia diametralnie jakosc swoich wyrobow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi