paffko Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Subaroman. Mam do Ciebie dwa pytanka... mógłbys mi podać nazwę producent i numer farby, której użyłes do pomalowania wnetrza Hondy (chodzi mi o kolor czerwony) jak idzie sprawa z Subaru 1:1?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Subaroman. Mam do Ciebie dwa pytanka... mógłbys mi podać nazwę producent i numer farby, której użyłes do pomalowania wnetrza Hondy (chodzi mi o kolor czerwony) jak idzie sprawa z Subaru 1:1?? Pozdrawiam Wnetrze wymalowane Humbrolem. Najpierw czerwony 19 i czarny 85 (polysk i polmat) a potem calosc siknieta humbrolowskim bezbarwnym matem (nr nie pamietam...). Efekt zajefajny. A Subara juz sprzedana. Kasa mi jeszcze nie splynela na konto i auto ucieklo... Ale moze Solberg Edition sie nabedzie... Pozyjemy, zobaczymy. W miedzyczasie projekt Vento sie rozkreca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Ostatnio kupilem troche farb w sprayu, wiec moge zaczac prace nad modelem, ktorego bardzo ciekaw jestem. Baza Tamiya, do tego zestaw kalek wraz z metalowymi felgami z Big Model`a (Racing 43). Model ma juz w czesci wykonane podwozie i srodeczek, kasta dostala podklad. Jeszcze jedna warstwa podkladu, szlifowanie i malujemy na bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi