paffko Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 Subaroman. Mam do Ciebie dwa pytanka... mógłbys mi podać nazwę producent i numer farby, której użyłes do pomalowania wnetrza Hondy (chodzi mi o kolor czerwony) jak idzie sprawa z Subaru 1:1?? Pozdrawiam Cytuj
subaroman Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Napisano 21 Kwietnia 2008 Subaroman. Mam do Ciebie dwa pytanka... mógłbys mi podać nazwę producent i numer farby, której użyłes do pomalowania wnetrza Hondy (chodzi mi o kolor czerwony) jak idzie sprawa z Subaru 1:1?? Pozdrawiam Wnetrze wymalowane Humbrolem. Najpierw czerwony 19 i czarny 85 (polysk i polmat) a potem calosc siknieta humbrolowskim bezbarwnym matem (nr nie pamietam...). Efekt zajefajny. A Subara juz sprzedana. Kasa mi jeszcze nie splynela na konto i auto ucieklo... Ale moze Solberg Edition sie nabedzie... Pozyjemy, zobaczymy. W miedzyczasie projekt Vento sie rozkreca!!!! Cytuj
subaroman Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Napisano 26 Kwietnia 2008 Ostatnio kupilem troche farb w sprayu, wiec moge zaczac prace nad modelem, ktorego bardzo ciekaw jestem. Baza Tamiya, do tego zestaw kalek wraz z metalowymi felgami z Big Model`a (Racing 43). Model ma juz w czesci wykonane podwozie i srodeczek, kasta dostala podklad. Jeszcze jedna warstwa podkladu, szlifowanie i malujemy na bialo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi