Cesarz Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Cześć, Model dobrze wszystkim znany, wypraski pochodzą z 1997 r. ale skleja się go bez większych problemów, części do siebie ładnie pasują a ilość detali jest dla mnie zadowalająca. Pojazd zbudowałem w zasadzie prosto z pudła ale nie obyło się bez kilku dodatków, które zalegały mi w szafce kilka ładnych lat: 1. Lufa Abera 35L-37 2. Blaszka Eduard 35-184 (generalnie nie polecam, wykorzystałem w zasadzie tylko siatki) 3. Gąsienice Friulmodel ATL-43 Malowanie wykonam prawdopodobnie w barwach 10 Puku Strzelców Konnych z Normandii ale jeszcze nie mam odpowiednich kalek, poza tym wkleiłem późną wersję lufy (nie wiem czy taka lufa mogła być używana w sierpniu 1944 r.) więc może będzie to pojazd SF. Dołożę też pakunek od Black Dog'a: Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Panie, jak polonus to ja w pierwszym rzędzie! I jeszcze dla żony miejsce i dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Po kalki do 1-35 zapraszam do mnie. Przygotowując kalki do pojazdów 1 DP znalazłem wiele polskich cromwelli, ale przyznam, że taką lufa nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi