Renata Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam serdecznie wszystkich modelarzy. Jestem żoną jednego z Was. Mój mąż kilka lat temu zrobił piękny model Bismarcka. Korzystał z elementów wydawnictwa Hachette. Kilka dni temu podczas sprzątania po remoncie uszkodziłam model:( Zniszczyły się maszty i jakieś drobne elementy. Niestety, wydawnictwo nie posiada już archiwalnych numerów z elementami, na Allegro też nic nie mogę znaleźć. Baaaaaardzo proszę o pomoc i jakieś rady! Czy naprawdę nic nie można już zrobić? Pozdrawiam i liczę, że ktoś mi odpowie Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Wszystko się da naprawić. Jak kocha to sam naprawi, a potem.... kupi gablotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renata Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Gablotka była, to ją właśnie zrzuciłam, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi