Leszek.Sz. Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Zestaw Zviezdy 1:72 ,kalki HDL W MALOWANIU 10 PLM Łask (fikcyjny bo w Łasku nie było bisów).To pierwszy model w którym próbowałem przybrudzić linie podziału blach. Pzdr Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Musze powiedzieć, że fajny model. Jedyne do czego potrafię się doczepić to kalkomanie (widać folię). Resztę krytyki pozostawiam spec-majstrom od odrzutowców... O co chodzi z tymi bis'ami bo ja nie rozumieć :P.. Pozdrawiam i życzę podobnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Z bisami chodzi pewnie o to, że model dostł kalki dedykowane dla miga 21 mf z 10 PLM. Sam model całkiem ładny, tytlko zastanawiają mnie te czarne przody R 3 - nie powinny byc całe białe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 To co podwieszano pod nasze bisy (R-3, R-3R, R-13M, R-60) kolorystycznie prezentowało sie tak [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Witam.Dokładnie tak jak mówi hellvis godło i nr boczny od kalek dla MF-a , co do rakiet to wzorowałem się dokładnie na tym samym zdjęciu które zamieścił flynavy-chociaż w większości przypadków R-3 były malowane na biało z czerwonym przodem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Tylko że jeżeli masz na myśl zdjęcie nr 3 to to pod migiem wisi r 13, a nie r 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Masz rację, jest to R13 Ta sama maszyna z innego ujęcia: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi