SławekK Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 To chyba dobry dział dla artylerii . Moje pierwsze działo "konkursowe" - po sklejeniu Grille chciałem zrobić wersję "pierwotną". Padło na wyrób Caesar'a: Dodałem lufę z RB i trochę własnych detali. Działo miało stanąć w miejskiej scenerii stąd budynek z vacu, trochę ulicy i gruzy: Załoga działa to figurki z zestawu - są składane z części, w zestawie jest sporo ekwipunku i broni. Piec był w zestawie z domkiem . Łuski i pociski dorobiłem sam. Biorąc pod uwagę proporcję zajmowanego terenu, bardziej można to zakwalifikować jako diorama, ale skoro to jeden zestaw plus budynek... to jest w dziale Artyleria . Gdybym miał ocenić zestaw, to myślę że nie jest zły - jak dla mnie 3+ (w sześciostopniowej szkolnej skali), ale akurat ten producent powinien chyba pozostać przy wytwarzaniu figurek, bo pojazdy wychodzą mu kiepsko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts