isz007 Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 Pokaż co poszło nie tak, może koledzy coś doradzą Pokazałem i opisałem Ja chyba mam formy szerokich zderzaków zrobionych przez znajomego, cudne nie są ale na pewno mogą się przydać. Ooooo To ja bardzo chętnie je od kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 Powoli do przodu... maskowanie wyszło dość dobrze.... bak wymaga drobnych poprawek.... c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2016 Dzień dobry... wesołych świąt.... Robota idzie pełną parą wziąłem się trochę za kastę.... głównie okolice silnika..., a mianowicie wkleiłem pas z chłodnicą, usunąłem jakiś przewód na kielichu, podjąłem też pierwsze próby z doprowadzeniem maski do porządku...., pas z lampami nie jest najlepiej spasowany z całością, do tego halogeny są za małe... Przerobiłem trochę filtr powietrza... i nawierciłem otwory pod przewody pompy wtrysku..., fotele gotowe na malowanie i kalki. Podwozie Pomalowałem amortyzatory... Zawieszenie sportowe Eibach - B12 Pro-Kit for Golf Podwozie ciąg dalszy.... Trochę pobawiłem się w brudzenie... robiłem to pierwszy raz, łatwe to nie jest, ale daje dużo zabawy, myślę że wyszło znośnie... Na dziś, podwozie wygląda tak. Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Ciekawy efekt tego brudzenia czym je robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Dzień dobry Fajnie, że praca wre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2016 Ciekawy efekt tego brudzenia czym je robiłeś? Trochę wnętrza... Przerobione zagłówki.... A 959 Porch... ;) już nie może się doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2016 A może by tak......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 959 Tamiya? Fajne brudzenie podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 959 Tamiya? Fajne brudzenie podwozia Dziękuję, Tak, 959 to Tamiya, zabrał bym się za ten model, ale w pierwszej kolejności chce skończyć Golfa, następnie Subaru...którego warsztat jest na forum, po Subaru planuję zrobić Porsche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Ja po Samba bus chce też perszinga zacząć Zacznij pierwszy będę wiedział na co uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 Ja po Samba bus chce też perszinga zacząć Zacznij pierwszy będę wiedział na co uważać Jeśli nawet zacznę pracę nad 959 dzisiaj, to i tak skończysz go szybciej odemnie Poczekam aż dokończysz Luft-Samba, a warsztat z Porsche będę oglądał z dużą uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2017 c.d. Trwa praca nad maską Usunąłem głośniki, w celu zstąpienia ich... głośnikami Kto ma ciekawy pomysł z czego by je można było zrobić na nowo, proszę o podpowiedź.... Poprawiam deskę, mam plan przykleić drut przez środek, na razie eksperymentuje z grubością owego...., ten ze zdjęcia wydaje się być ok..... A tak potraktowałem grill, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Interesujące czyli klosze będą od podstaw? Jestem ciekaw efektu działaj dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Interesujące czyli klosze będą od podstaw? Jestem ciekaw efektu działaj dalej ! Ja również ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2017 c.d. Kalki oczywiście nie pasują :-| , Lepiej przycinać już naklejoną kalkę, czy dopasować ją przed wklejeniem? Macie jakieś magiczne sposoby na jak najlepsze dopasowanie kalki do elementu? Prawie robi rozniecę, ale prawie skończyłem maskę ;o) Spróbuję dorobić "boczki" drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2017 c.d. Wygląda to tak, dupy nie urywa.... chyba liczyłem na inny efekt, ale już zostanie, muszę jeszcze trochę dopracować ten "nowy" element.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 To chyba prościej było nakleić pasek styrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 To chyba prościej było nakleić pasek styrenu. I tak, i nie.... Ostatecznie wybrałem miliputa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emdzi2000 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Jakiego podkładu użyłes? Nie gryzie się on z revell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Jakiego podkładu użyłes? Nie gryzie się on z revell? Nie bardzo rozumiem co gryzie Revell? Podkład to: http://mrhobby.pl/category/preparaty-w-sprayu-podklady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Jakiego podkładu użyłes? Nie gryzie się on z revell? Nie bardzo rozumiem co gryzie Revell? Podkład to: http://mrhobby.pl/category/preparaty-w-sprayu-podklady Może o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Może o to chodzi Tak właśnie gryzie Revell..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Postęp prac na dziś.... Zastanawiam się czy jeszcze odchudzić brzegi rurki czy tak zostawić, "na żywo" nie wygląda to źle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 yyyy..... przegapiłem - co będzie z tych rurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 yyyy..... przegapiłem - co będzie z tych rurek? Golf Jamesa Bonda... z armatami Lampy.., klosze..., czy jak tam zwał... to będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi