Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Szukam fotela żywicznego do modelu AMX A-1A Hobby Bossa (nie ma dedykowanego), najchętniej Airesa. Wiem że maszyny AMX wyposażone są w fotele Martin Baker Mk-10, niestety nie jestem pewien w której wersji. Możliwe że L, choć nie wiem na pewno. Czy są jakieś fotele luzem, które pasowałyby do tej maszyny? Wiem że podobne fotele używają chyba Gripeny i Mirage 2000, ale nie wiem czy w dokładnie tej wersji. Jest ładny fotelik Airesa do Mirage 2000, jednak wydaje mi się że trochę się różni od zestawowego, jednak zdjęcie producenta nie daje pewności. Jest jeszcze w sprzedaży Pavla teoretycznie dedykowana do AMX, ale na zdjęciach (nie producenta naturalnie) wygląda bardzo nieciekawie, zdecydowanie gorzej niż fotel zestawowy. Czy ktoś wie czy jakiś fotel Airesa można zaimportować do modelu AMXa (z ewentualnie rozsądnymi przeróbkami), czy nie ma co kombinować i lepiej zostać przy zestawowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi