bartek_00 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Witam , czy kleił z was ktoś ten oto model : Chodzi mi o skale tylko i wyłącznie 1/35 , jeśli ktoś to kleił to niech poda jakiej firmy model miał i ew. relacje / galerie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzaw Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Sturmtiger wprawdzie nie kleilem go jeszcze, w tej skali to tylko AFV widzialem, ale jak wpiszesz w google to troche relacji/galerii znajdziesz - np.: http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=32709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Italerii jeszcze robiła. Był w poradniku Payo o Kociakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Sturmtigera w 1/35 , tak jak powiedział radzaw, produkuje AFV. Oprócz tego można znaleźć modele Italeri i Revell. Kiedyś produkowała chyba też Tamiya, ale raczej ciężko będzie znaleźć. Model Italeri chyba łatwiej znaleźć, ale zdecydowanie na głowę bije go AFV. Dziagwa go kiedyś sklejał, więc on najlepiej Ci odpowie. Revell to przepak Italeri, więc raczej nie warto inwestować połowę więcej kasy za dokładnei to samo. p.s. Codename Panzers fajna gra ;) Edit- Reggy, tym razem to Ty byłeś szybszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Oglądałem 2 galerie tego czołgu na tym forum , tylko tyle udało mi się znaleźć. p.s. Codename Panzers fajna gra ;) Na głowę bije Company of Heroes , bo w CoHu nie ma kampani radzieckiej , jest tylko szwabska i niemiecka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 szwabska i niemiecka . I jeszcze jankeska i amerykańska :P. W dodatku jeszcze brytyjska i angielska Nie chce się bawić w przepychanki która gra lepsza - ale CoH szczególnie z dodatkiem jest lepszy. Choć w CP1 i CP2 też się zagrywałem, nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Sorry miało być szwabska i amerykanska A w dodatku do CoH są Ruski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Nie, kompania koncentruje się na wyzwalaniu Caen i na Op. Market Garden. Dochodzi armia brytyjska i elitarne siły niemieckie (dochodzą King Tigery, Jagdpanthery, Hetzery, Mardery, kolejna czwórka i bodaj Hummele oraz trochę lżejszych pojazdów). A tak swoją drogą to w temacie polecam jeszcze Faces Of War. Wszystkie trzy strony konfliktu i bardziej taktyczne niż strategiczne. Świetna fizyka, walki piechotą i pojazdami, możliwość przejmowania osobistej kontroli nad jednostkami (fajnie się jeździ Jagdtigerem). Szczególnie w tej grze razi to, że czołgi wytrzymują paręnaście trafień z wrażych dział p-pancernych, a tylko jeden,dwa granaty p-pancerne piechoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Co tam ;) Przecież granat silniejszy niż działo . Dodam , że FoW kosztuje około 29,99zł , chociaż teraz możecie go już znaleźć taniej . Dobra takie rozmowy to musimy sobie chyba do Hyde Parku wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 hah... a ja wlasnie zaczalem wprowadzac w zycie plan zrobienia dioramek z wiekszosci lokacji w COD 2 ;) ale widze, ze nie tylko mnie gry inspiruja do dlubaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2007 Głownie gry inspirują wg. mnie... bo te nowsze coraz lepiej oddają realia bitew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi