tornado Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Witam Model mam już około pół roku ale dopiero dzisiaj go rozpakowałem no i przy okazji porobiłem fotki. producent - revell skala - 1:8 ilość części - - nie liczyłem długość po sklejeniu - 55,2 cm Sam model wyglada na dosć uproszczony i prosty w montażu, jednak po włożeniu w niego trochę wysiłku może powstać całkiem niezła Corvetta instrukcja i kalkomanie: kasta - dla zobrazowania wielkości modelu obok kasty umieściłem komurkę: podłoga - prawa i lewa strona oraz zbliżenia: maska silnika: wnętrze: silnik i elementy podwozia: elementy chromowane: szyby i klosze: opony, przewód gumowy i pasek klinowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Fajny modelik widzę że lubujesz się w osobówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Tak osobówki górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Nie było wiekszych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_ble_ Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 "Matko Bosko Częstochowsko!" To pewnie po tym modelu przejdziesz do skalio 1:1? Bo co jeden to większy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 No to widzę że mamy podobne modele jeżeli chodzi o stopień skomplikowania. Tylko Twój jest jakieś 50% większy. Tak czy inaczej jak będziesz tworzył relację to się ze swoją Corvettą schowam cichutko w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 No to widzę że mamy podobne modele jeżeli chodzi o stopień skomplikowania. Tylko Twój jest jakieś 50% większy. Tak czy inaczej jak będziesz tworzył relację to się ze swoją Corvettą schowam cichutko w kąciku Nie ma żadnego chowania się pod pilnie obserwuję Twoją relację i mam zamiar nadal to czynić. Osobiście uważam, że jak na tą skkalę to model jest aż nad to uproszczony ale nic to, od czego jest inwencja twórcza Ps. Dzisiejszego wieczoru zabrałem się za swoją Corvettę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi