adi111 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Ruiny domu są zrobione z gipsu (własnoręcznie) tak samo jak cegly, ulica,gruz. Figurki Dragona pojazd też, a działo z Italeri. Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Fotki nieostre i ciemne, ale malowanie Sdkefzeta mi się podoba. Malujesz aerografem? Ogólnie przyjemne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Tak... jest pomalowany areografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Fajnie sie na to patrzy, ale czy ostrzejszych fotek nie dało by rade. A tak to bardzo fajnie i z tego co mówiłeś to prawie wszystko własnoręcznie, jak narazie to ładny plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 A co do fotek to postaram się je zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Dodałem nowe zdjęcia( piersze cztery są stare),myślę że są troche bardziej wyraźiste(albo mam kiepski aparat) oraz dodałem oznaczenia na pojeździe. Wygląda chyba troche lepiej???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOM Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Diorama poprostu super!!! BRAWO nic dodac nic ując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi