jureczek Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Poprawiłem co moglem w/g wskazówek znawców pancernego tematu Musi mi się podobać, ale jeszcze dużo ,DUŻO muszę się nauczyć Prośba do Administratora wczoraj wstawiłem zdjęcia ,Byla jednak przerwa techniczna,o ile watek będzie się dublował ,można go wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 KURCZE FAJNY MODELIK TYLKO EFEKT RDZY JAK BY BYŁ Z BLACHY NA RYNNY I STAŁ NA DESZCZU Z 5 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 Moze przesadziłem,ale miał być taki Tyle dla usprawiedliwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Najbardziej jakoś nie pasują mi te efekty rdzy na przednim pancerzu. Na zdjęciu które wrzuciłeś jako wzornik, mam wrażenie, że na przednim pancerzu to po prostu błoto, tylko jedno świeższe, a drugie starsze. Ale model sam w sobie ciekawy wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi