jureczek Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Poprawiłem co moglem w/g wskazówek znawców pancernego tematu Musi mi się podobać, ale jeszcze dużo ,DUŻO muszę się nauczyć Prośba do Administratora wczoraj wstawiłem zdjęcia ,Byla jednak przerwa techniczna,o ile watek będzie się dublował ,można go wykasować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLO Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 KURCZE FAJNY MODELIK TYLKO EFEKT RDZY JAK BY BYŁ Z BLACHY NA RYNNY I STAŁ NA DESZCZU Z 5 LAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Moze przesadziłem,ale miał być taki Tyle dla usprawiedliwienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel90 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Najbardziej jakoś nie pasują mi te efekty rdzy na przednim pancerzu. Na zdjęciu które wrzuciłeś jako wzornik, mam wrażenie, że na przednim pancerzu to po prostu błoto, tylko jedno świeższe, a drugie starsze. Ale model sam w sobie ciekawy wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts