subaroman Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. Kolejny eksponat z mojego dorobku. Model zbudowalem na bazie Fujimi, w skali 1/24. Jak wiadomo, japonska firma robi modele dosc skromne w detale. Ale ladne i inne niz oferuje reszta producentow. Bardziej przyziemne... Moja Honda zostala pomalowana na niebieski metalic, pokryta zostala kilkoma warstwami bezbarwnego lakieru i dobrze wypolerowana. Efekt jest chyba niezly. Kola sa zmienione na zestaw z mojego "zlomu". Poczatkowo byly niby chromowane, ale ostatecznie siknalem je na bialo. Lampy z przodu sa wymalowane na czarno, podobnie jak te z tylu. Tyl ma dodatkowo lampy typu "lexus lights". Szyby, od tylnych drzwi do konca auta, sa przyciemnione juz w zestawie. Wnetrze jest wykonane w dwoch kolorach: czarnym polmacie i szarym matowym ( imitacja skory i alkantary). Prezentuje sie lepiej niz czarne, zrobione wg instrukcji. Edytowane 30 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 efektowna maszynka, a malowanie cud-miód :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Świetnie wykonany model, jednak te felgi jakoś tak mi nie pasują. Lepszy byłby aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Zgadzam sie z ADIZE felgi bym pomalował na srebrno albo chrom no ale każdy robi modele według własnego gustu.Bardzo ładne jest te auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Zgadzam sie z ADIZE felgi bym pomalował na srebrno albo chrom no ale każdy robi modele według własnego gustu.Bardzo ładne jest te auto. Dokladnie. Ja preferuje styl sportowy. Dzieki za slowa uznania. Pozdrawiam wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Bardzo ładny model, bardzo ładnie pomalowany. Felgi jak najbardziej OK. Wydaje mi się, że to OZ-ty, a te obowiązkowo muszą być białe. Mogły by być również czarne, ale do koloru karoserii zdecydowanie bardziej pasuje biały kolor. Absolutnie nie powinny być srebrne czy też alu, bo to zbyt pospolite felgi. A OZ-ty, wiadomo, fele kultowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Wykonanie dobre, ale na minus -kolor -wzór i kolor felg -tylne lampy -2 końcowki wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 na minus-kolor Bo?? na minus-wzór i kolor felg Bo?? Jeśli Tobie osobiście nie odpowiada kolor modelu czy wzór i kolor felg, to napisz, że to Twoja opinia, bo masz inny gust, a o gustach się nie dyskutuje. To co Ci się w nim nie podoba, a nie jest wadą wykonania modelu, nie uznawaj za jego minus. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi