staś Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witam wszystkich.Mam mały problem z figurkami .Kupiłem z north stara figurki (1:350) i brak mi pomysłu na porozdzielanie ich . Kilka kończyn już przepadło i jak na razie figurki wygrywają a moja cierpliwość się kończy. Proszę o porade , sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 najpierw wycinasz pasek figurek potem dzielisz to na poszczególne postacie wraz z podstawką i dopiero odcinasz podstawkę, musisz to robić delikatnie i na stabilnym podłożu, ja odcinałem piłką żyletką i nic się nie łamało powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staś Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 Dzięki kolego , próbowałem ale zawsze coś się złamało. Znalazłem według mnie lepszy sposób - podgrzewałem podstawkę figurek lutownicą kolbową a następnie skalpelem odcinałem . ZERO STRESU ale dziękuję za porade - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi