Adamo722 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witam Fotograf ze mnie marny ale przedstawiam kolejny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Te rudę gąski działają na niekorzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Tak tak... Zrób coś z nimi... Jakiś ciemny kolor, metaliczne przetarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Na ile mogłem to poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Zdecydowanie Ładniej Teraz bardzo się podoba jureczkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Na ostatniej focie wyglądają już fajnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Dobrze że poprawiłeś gąski, tłumiki już byłyby lepsze bez rdzy... generalnie trochę uwag można by wnieść, ale model jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi