jonathan Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 A więc i mój pierwszy model pancerki 1:72 doczekał się podstawki. Model prosto z pudła, jedyny dodatek to lufa RB. Reszta praca własna. Przepraszam za jakość fotek. Na razie próbuję sobie radzić bez namiotu bezcieniowego. No i trochę eksperymentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Oglądałem wcześniej ten modelik Podstawka dodała uroku Bardzo fajny śnieg Jestem ciekaw jak Ci wyjdzie zimerit na Elefancie, podglądam warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Tam jest foteczka z dzisiaj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Nie znam sie na pancerce ale model mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Scenka fajna, śnieg trochę zasłania sam model, ale całość prezentuje się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 No troszkę zapadnięty musi być. Czekają kolejne dwa tygryski, ale to już inny klimat będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Model przyjemnie się ogląda, podstawkę również natomiast jedno co mi psuje całość to te "krzaki" Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Kolejne będą lepsze. Dopiero raczkuję w tych tematach, ale przyznam że sprawia mi to wiele funu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Tak merytorycznie - to taka wersja (Trumpeterowa wersja) zimą 1943/44 raczej nie miała wielkich szans występować w szarościach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Dlatego galeria samego tigera była oznaczona jako SF. Będzie kolejny zimowy Tu się więcej wykażę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi