snowstorm213x Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Witam. Mam w planach Hondę NSX z Tamiyi (chyba dobrze to odmieniłem ). Obecnie jestem na etapie planowania jak to będzie wyglądać (bo jak na razie mam jeszcze drugi model na warsztacie, Lamborghini Diablo od Revella). Planuję wyposażyć go w felgi Enkei firmy MF-Zone: http://www.martola.com.pl/pl145/produkty66976/enkei_wheels_10_4 I tutaj pojawia się moje pytanie... Będą one pasowały do modeliku? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Nie bardzo rozumiem, co kombinujesz ..... Zestawowe felgi są 100 % lepsze i pasujące do tej Hondy (mam nadzieję, że mówimy o modelu 24344 Tamiya). Te z Martoli średnio pasują i są badziewnym odlewem. Przynajmniej tak wyglądają. Po co chcesz zmieniać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Chcę pozmieniać parę rzeczy po prostu, w tym felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Myślałem, że pytasz o starego NSX'a, jeśli o nowego to faktycznie ciężko zmienić te felgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 nie no o starego, tego z lat 1989-2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 NSX i kółko na 4 śruby? Może to wyglądać troche głupio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Podaj proszę numer producenta modelu. Tamiya wypuściła ich sporo, np. 24321, 24126, 24100 i kilka innych w wersjach wyścigowych. Tak naprawdę powinieneś od tego zacząć ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Oczywiście, mój błąd. Chodzi naturalnie o 24100 edit: ewentualnie mogą być te felgi - http://www.martola.com.pl/pl145/produkty61637/speedline_wheels_11_spoke_5_screw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Te felgi które teraz pokazałeś lepiej by pasowały, ale do pewności zmierz sobie suwmiarka oryginalne felgi i porównaj wymiary. Pamiętaj też o oponach, bo w żywicznych odlewach raczej ich nie ma. Co do jakości odlewu ja się nie wypowiem, bo nie miałem jeszcze nic od MF zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Za ok. miesiąc mogę Ci odlać co będziesz chciał. Zobacz w moich tematach NSX i EVO V tamte modele złożyłem na moich odlewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Za ok. miesiąc mogę Ci odlać co będziesz chciał. Bez pośpiechu, na razie mam na warsztacie inny model :p dam Ci znać jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi