Mariusz Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Jak opalić gąsiennice tak aby się nie zniszyczyła? Gąski są firmy Dragona A tutaj fota gąski Prosze was o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 O co chodzi w "opalaniu" gąsienic (jedno N), bo nie łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 O co chodzi w "opalaniu" gąsienic (jedno N), bo nie łapie? Chodzi o to jak je połączyć bo same z siebie się nie trzymają. Może sklejić tylko jakim klejem żeby nie zniszczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 To są dragonowskie DS-y. Jakbyście przeczytali ulotkę z pudełka to byście wiedzieli, że klei się je zwykłym klejem takim do modeli :P A więc bez lęku smarujecie łączenie i złączacie. To są gąski od Tygrysa Późnego Dragona tak? Mogą być ( i raczej są) za długie. Trzeba je skrócić o parę ogniw. http://tiger1.info/EN/DragonDSLateTracks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2007 to nie te gąski no ale jak mówisz ze mozna skleic to skleje. Dzięki za pomoc chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 A faktycznie, inne Ale sklejają się normalnie, tylko dłużej przytrzymaj nieruchomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2007 hehe napewno dostosuje się do twojej rady. Dopra nie nabijam se juz postów .Dzięki i narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Moim zdaniem jest to wstyd że Dragon daje gumowe gąski, co się stało z Magic Trackami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Ja słszałem że to jest nowy model gąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 To gąski do skali 72 tak? Na akurat w tej skali Dragon magic tracków nie daje. I chyba dobrze, bo DS-y w 72 sprawdzają się idealnie. Ogólnie jednak nowe modele Dragona w 35 mają Magic Tracki z tego co patrzyłem na ich stronie. Tak parę razy im się po prostu wyskoczyło z gumisiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 tak reggy to są gąski do skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Ja do 1/35 dostałem magiki , a z racji , że pierwszy raz będę magiki kleił to jakie są ich zalety ? Czym różnią się od normalnych gąsek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Niczym kleisz tak samo jak każde ogniwowe plastikowe gąski. Kiedyś myślałem że magic tracki są ruchome ale ny dy rydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi