Roza Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Witam Mam pytanie dotyczące żaglowców , móże ktoś jest w stanie odpowiedzieć . Tak więc pytam : Czy jest możliwość kupna dodatkowych żagli z płótna lub innego materiału , bo plastikowe żagle nie zbyt mi się podobają. Czy może jest inny patent na to ? Jest to mój pierwszy post tutaj , wiec proszę o wyrozumiałość (może wybrałam nie tę kategorię :( ) Pozdrawiam Róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 … żagli z płótna lub innego materiału… Batyst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roza Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 o dziękuję , ułatwi mi to szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Różo ,tez sklejam modele żaglowców Szycie zajmuje ogromna ilość czasu Mozę coś takiego cie zadowoli Nie papier i nie płótno ,ale fajne i elastyczne.Myślę ,ze do pierwszego plastykowego modelu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roza Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Dziękuję za pomoc Na pewno skorzystam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi