Marcin1212 Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Witam Model hanomag sdkfz 251/1 firmy tamiya do modelu dokupione blachy od eduarda i gąsienice hobby boss Pierwszy model z tak dużą blachą i gąsienicami z pojedyńczych ogniwek. Z modelu jestem zadowolony, ale oceńcie sami , , , , , , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Po co powiesiłeś koła od tygrysa/Pantery??Sądząc po malowaniu(szary) to nie ten czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Model fajny, tylko te koła wiszące nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Szare pojazdy trafiały się nawet w 1945, ale ciekawy jestem co autor miał na myśli budując ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 witam Koła zastosowałem jako wzmocnienie pancerza dla obsługi karabinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 Inwencja własna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Model mi się podoba. Podstawka już troszkę mniej. Kilka pozorantów na pewno by całość uatrakcyjniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi