Hamman Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 In-box na prośbę Marak'a. Jak dla mnie części wyglądają ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Moim zdaniem Aoshima (co najmniej) już dogoniła Tamiyę. Jak widzę, tylne szyby są przyciemnione. A co z przednimi? Są w ogóle? Kupowałeś w Rybniku, czy gdzieś indziej? Ja miałem już nic nie kupować, ale spodobało mi się to Subaru BRZ (cokolwiek to znaczy) z pełnym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Tak kupione z Rybnika. Przednia szyba jest ale widzę że zapomniałem ją sfotografować, jutro uzupełnię A Subaru BRZ z tym silnikiem fajne jest ale może je kupie ale jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Ani trochę Aoshima nie stoi obok Tamiyi... Wkleić zderzaki w GT-R R35 to naprawdę wyzwanie bo są szersze, a to całkiem świeży model. Spasowanie zderzaka i lamp w S15 to już chyba legenda, a gorszych kloszy przednich niż w R34 nie widziałem. Poza tym nawet jeśli model Aoshimy ma dużo części i psuje to ostrość odlewów w porównaniu do Tamiyi. Porównanie kasty GT-R Aoshimy i Tamiyi. (Aoshima biała) Na żywo widać to wyraźniej, dam znać kiedyś czy po pomalowaniu widać różnicę. Ale ogólnie, pewnie prowadzę ilością ich modeli w kolekcji, bo świetnie zapychają braki innych producentów. Przy okazji powiem, że jestem pod wrażeniem nowych Fujimi jak LS600, CR-Z, Odyssey Absolute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi