duders Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Witam Natrafiłem na kilka modeli firmy Yellow Box Orlików tłokowych oraz pierwszych turbo. http://twoje-modele.pl/manufacturer.php?id_manufacturer=39&id_lang=5 Czy ktoś zna temat ? Widział modele i jest w stanie coś więcej powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3 Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Mam już zaczęte . W sobotę podeśle fotki. Generalnie niezłe. Jak na "domową" produkcje bardzo przyzwoite, Dobre kalki, blaszki, odlewy bez tragicznych wad, dobrze się składa. Jeśli chcemy mieć wersje T lub TM to jedyna alternatywa, wątpię by ktoś inny podjął ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 U mnie wylądował pod choinką Właśnie ze względu na wersje TM go nabyłem. Inny podział technologiczny niż w Ardpolu: - oba skrzydła jako jeden element, - kadłub jako całość, - element przodu z silnikiem również jako całość. Bardzo życzliwy sprzedawca, który spełnił moje fanaberie (ponieważ w planach mam egzemplarz 006 po przebudowaniu do wersji TM, dostałem dodatkową kalkomanię oraz wymienione skrzydło na szersze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi