Browarek90 Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Witam, zamieszczam parę zdjęć mojego pierwszego motocykla. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z efektu chociaż jest parę niedociągnięć (np. napis yamaha z boku pod siedziskiem powinien być srebrny ale bałem się popsuć dobrze położony kolor). Jest jeszcze jeden problem, mianowicie czy ktoś wie dokąd powinny iść linki od manetki po prawej stronie? Mi wychodzi że pod bak ale gdzie je tam zaczepić? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Silnik i siedzenia, wyglądają bardzo fajnie, reszta oczywiście również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Fajny tak czyściutko zrobiony. Linka z manetki to w okolice gaźnika powinna iść do przepustnicy ;) to dwie linki od przepustnicy sprawdziłem ;) podobno dwie linki bo jedna jest otwierająca druga zamykająca a takie pytanie mam, czym te chromy malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2016 Chromy zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 Piękna bestia. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Piękny i majestatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pio Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Piękny robota ja też wrzucę kilka zdjęć XV1600 w ciągłej produkcji Edytowane 17 Marca 2023 przez Pio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pio Napisano 17 Marca 2023 Share Napisano 17 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi