spiton Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Witam. właśnie robiąc porządek, wpadł mi do reki album,ze zdjęciami moich starych modeli i znalazłem w nim całkiem niezłe foty takich oto moich tworów :-)) Antyinspiracją (fajny wyraz :-) był film "mroczne widmo", na który jako fan Gwiezdnych wojen czekałem, i bardzo sie rozczarowałem. Miałem w sobie takie zapotrzebowanie na science-fiction, że musiałem poradzić sobie sam, tworząc takie oto figurki.Dodatkowym napędem był fakt,że dostałem od kuzyna kilka główek i rak z warhammera. Kupiłem sobie DUŻO modeliny, skombinowałem skrawki baraniego futra, i przystąpiłem do pracy :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 piękne to to nie jest.. bo takie chyba nie miało być ale masz chłopie talent i zdolne łapy bestie robią wrażenie.. znajdziesz albo zrobisz jakieś lepsze zdjęcia? pooglądał bym jeszcze bestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Mam jeszcze parę zdjęć mogę wrzucić :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Ten ślimakopodobny stwór ze zdjęcia numer 2 robi naprawdę super wrażenie Jak masz więcej zdjęć to dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Super ! nie interesuje się figurami ale te są świetne, masz je jeszcze czy przepadły ? Pozdrawiam Jacek i szczęśliwego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Mam, i nawet nie zniszczyły sie tak bardzo jak myślałem(modelina jest krucha), tak, że zrobię jeszcze kilka fotek i wrzucę :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 O ludzie, ale stwory. Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Ja jestem pod wielkim wrażeniem, jak masz foty to dawaj bo po prostu zachwycają swoją brzydotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi