Dragon_fighter Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Witam Poniżej zdjęcia KW-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgir Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Naprawdę gratuluje tak ładnie pomalowanego modelu.Jak zrobiłeś te czarne jakby "usmolenia", te bardziej przyciemnione części w niektórych miejscach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Bardzo źle skadrowałeś zdjęcia, przez co model mało co widać. Oprócz rzutu ogólnego przydałyby się szczegóły. Koła wyglądają jak pomalowane inną farbą, a był taką samą, jedynie obręcze powinny być czarne (jeśli był gumowe). Osobiście lubię ten pojazd. Napisz coś o modelu: sklejalność, detale, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon_fighter Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2016 Witam Jest to pierwszy model Trumpetera jaki skleiłem, wcześniej sklejałem Zvezdę. Czarne przetarcia jak również koła to suchy pędzel farbą metal black Mr Hobby. W zestawie są gumowe linki, które niezbyt ładnie wyglądają, zrobiłem też błąd wklejając osobno uchwyt bez linki do wanny. W rezultacie wykonałem inne mocowanie linek. Sam model skleja się dobrze, w zestawie są też gumowe gąsienice, które skleiłem butaprenem, inne kleje nie chwytały, jak również metoda łączenia na gorąco. Napisy są z zestawu Zvezdy. Dodałem rulonik brezentu wykonany z plastra, ważne żeby był z tkaniny, można kupić w aptece. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Nie w moim guście, ale zrobiony całkiem ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi