jureczek Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Witam Fajny samolot ale wypraski?? wypukle linie ,wszystkie Opakowanie zawiera dwie wypraski w kolorze szarym i jedna malutka przezroczysta Co mogę powiedzieć? Bardzo mnie kusi aby sobie porzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Nie wiem po co kupiłeś toto, skoro w 1:48 jest przepiękny model Rafale M, samoskładalny i z detalem na bardzo wysokim poziomie. Serio, nie warto pchać się w modele które sprawiają same kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Myślałem że ten Rafale M 1:72 to przeskalowany model z 1:48 i podobna jakość. Warto wiedzieć żeby tego nie tykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 RAV dziękuje za informacje.Jesteś chodząca encyklopedia na temat lotnictwa na ty forum Rafale dostałem na prezent ,urodzinowo - mikołajkowy ,razem z Hornetem Na ukończeniu Phantom II Kusi mnie rzeźbienie w tym Rafale Solo proponuje abym zaczął Horneta.Tez mnie to kusi.Jednak Hornet Solo bardzo mi sie podoba .Ten szare z czerwonymi statecznikami w 72-chyba? Chce jednak troszkę jeszcze popracować nad swoim warsztatem ,aby nie spaprać.W kolejce na lepsze umiejętności czeka F-14 z HB Kiedyś na forum podsunięto pomysł robienia iboxow,aby ustrzec się badziewia Naśladując Kolegę Solo tez się staram zrobić inoxa. jak sami widzicie troszkę mi do niego daleko,nie mówiąc już o jakości zdjęć Uważam jednak ze na Naszych forumowych inboxach można lepiej się dopatrzeć elementów niż na zdjęciach w Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi