Piotr_P Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Kolejny model Model firmy Mirage Hobby,bo niby co oprócz Hase W kilku miejscach już niestety skazy formy. Kilka ubytków. Reszta błędów już moja i to nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Tak cicho cicho i jeb! Kolejny model Fajny. Fajnie pomalowany. Tylko czy te gąski są tak płaskie od strony gruntu? PS Pomaż czymś koła napędowe, bo są tak czyste że wyglądają jak niepomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Powinny być inne gąsienice,pustynne ale oprócz Grigorov'ów to tylko Mirage je ma w ofercie.....jako doklejane na CA blaszki na każde ogniwo ....może kiedyś kupię...w takiej formie zawsze można dokleić http://polish-made.com/pl/p/172-Gasienica-pustynna-dla-czolgu-GRAND-blacha-fototrawiona/829 Ale ogólnie na obydwu typach śmigały po piaskownicy Coś można te koła chlapnąć smarem jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Mi się podoba, szczególnie że zrobiłeś to samo kamo które ja kiedyś na swoim. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Bo najfajniejsze jest z pustynnych malowań....choć fotografii w tym malowaniu troszę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Tak dla potomnych - tutaj jest walkaround tego z Bovington http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=3064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Fajniutki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi