powerpablo Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Witam serdecznie. Model powstał przed VW Polo. Skoda była robiona prosto z pudła jedyne dodatki to pasy i spinki na maskę oraz zmiana barw z fabrycznych na prywatne. zmieniamy klimat...... Miłego oglądania i komentowania....jestem świadomy niektórych baboli ale poprawie się przy kolejnych modelach pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Też bardzo ładne autko. Podziwiam czyściutką biel. Duży plus za polskie barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Bardzo ładny (i super zdjęcia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Przepiękna!!! zwłaszcza iż jestem fanem skody i jeżdżę tymi samochodami od lat; a rajdówki uwielbiam; co prawda widać parę niedociągnięć w kalkach i malowaniu (wiem jak trudno to osiągnąć) ale z racji na fanatyzm nad marką spuszczę zasłonę milczenia - SUPERB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Prawie tak samo ładny jak polówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Piękna galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi