Adam 40 Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Witam , na urodziny dostalem taki zestaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 O ja!! Kurcze, czaje się na konwersje do teciaków z miniarmm, ale nie wiem gdzie je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 O ja!! Kurcze, czaje się na konwersje do teciaków z miniarmm, ale nie wiem gdzie je kupić Czesc , na stronie firmowej sa adresy firm gdzie mozna zamowic zestawy. Ja moj zestaw kupilem pod tym adresem www.armorgeddon.de Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Kupisz w www.luckymodel.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Wielkie dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Adam pamietaj ze licze na ciebie w kwesti kolejnych inboxow miniarm, zwlaszcza kadluba. ps. Barthass bedziesz robil zakupy w lucky models? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Na pewno zrobię tam zakupy (mam w planach zrobienie t-90) Ale trudno mi powiedzieć kiedy , mam do zrobienia Achzarita , potem jeszcze Merkave 2C ,więc konwersje do T-90 będę pewnie kupował pod koniec roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 Adam pamietaj ze licze na ciebie w kwesti kolejnych inboxow miniarm, zwlaszcza kadluba. ps. Barthass bedziesz robil zakupy w lucky models? Kamil , zestawy sa zamowione jak je dostane to bedzie in-box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 ja znalazłem taki sklep z miniarmem i tankiem: http://shop.afvmodeller.com/customer/home.php?cat=305&XCARTSESSID=ca860e35f0a0bb047c59a0f85dcdfbd9 A moze koledzy wiedza gdzie sie dostanie jeszcze figsy od TANKa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 figury z tanka kupisz na www.hobbyeasy.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi